Problems with posting on TPF

Make suggestions and report problems.
Post Reply
User avatar
DRT
Graham’s 1948
Posts: 14991
Joined: 23:51 Wed 20 Jun 2007
Location: Chesterfield, UK
Contact:

Problems with posting on TPF

Post by DRT » 01:55 Tue 26 Nov 2013

Over the past few days I have noticed that some things no longer work for me when posting on :tpf:

When I click on smilies, formatting/BBCode buttons nothing happens. I have to type the relevant BBCode into my post.

I have tested this on :ftlop: and the same controls work for me there.

Is anyone experiencing similar?
"The first duty of Port is to be red"

Ernest H. Cockburn

Glenn E.
Quinta do Vesuvio 1994
Posts: 3339
Joined: 22:27 Wed 09 Jul 2008
Location: Seattle, WA, USA

Re: Problems with posting on TPF

Post by Glenn E. » 06:43 Tue 26 Nov 2013

DRT wrote:Over the past few days I have noticed that some things no longer work for me when posting on :tpf:

When I click on smilies, formatting/BBCode buttons nothing happens. I have to type the relevant BBCode into my post.

I have tested this on :ftlop: and the same controls work for me there.

Is anyone experiencing similar?
:?:
:?
:cool:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Glenn Elliott

User avatar
AHB
Quinta do Noval Nacional 1962
Posts: 11095
Joined: 13:41 Mon 25 Jun 2007
Location: Berkshire, UK

Re: Problems with posting on TPF

Post by AHB » 09:27 Tue 26 Nov 2013

DRT wrote:Over the past few days I have noticed that some things no longer work for me when posting on :tpf:

When I click on smilies, formatting/BBCode buttons nothing happens. I have to type the relevant BBCode into my post.

I have tested this on :ftlop: and the same controls work for me there.

Is anyone experiencing similar?
Not a problem for me. Just proven it with use of the italics formatting button.
Top Port in 2017 (so far): Graham Stone Terraces 2015 and Quinta do Vesuvio 1994
2016 Port of the year: Cockburn 1908

User avatar
DRT
Graham’s 1948
Posts: 14991
Joined: 23:51 Wed 20 Jun 2007
Location: Chesterfield, UK
Contact:

Re: Problems with posting on TPF

Post by DRT » 23:09 Sat 07 Dec 2013

Problem solved. I had somehow flagged :tpf: as being "untrusted" in a plugin called NoScript that is installed on my Firefox browser.

Official classification: "User error".
"The first duty of Port is to be red"

Ernest H. Cockburn

User avatar
jdaw1
Taylor 1900
Posts: 19688
Joined: 15:03 Thu 21 Jun 2007
Location: London
Contact:

Re: Problems with posting on TPF

Post by jdaw1 » 23:51 Sat 07 Dec 2013

NoScript is wonderful, for the paranoid. But it disables everything you don’t explicitly allow, so things don’t work unless you permit them.

User avatar
DRT
Graham’s 1948
Posts: 14991
Joined: 23:51 Wed 20 Jun 2007
Location: Chesterfield, UK
Contact:

Re: Problems with posting on TPF

Post by DRT » 23:53 Sat 07 Dec 2013

But is was allowing the :tpf: scripting features previously, so I must have somehow turned off the allowing.
"The first duty of Port is to be red"

Ernest H. Cockburn

User avatar
benread
Martinez 1985
Posts: 1395
Joined: 21:36 Thu 17 Apr 2008
Location: Reigate, Surrey

Re: Problems with posting on TPF

Post by benread » 23:19 Tue 10 Dec 2013

DRT wrote:Official classification: "User error".
In our office, we refer to this as a PICNIC issue - Problem In Chair, Not In Computer!
Ben
-------
Vintage 1970!

Glenn E.
Quinta do Vesuvio 1994
Posts: 3339
Joined: 22:27 Wed 09 Jul 2008
Location: Seattle, WA, USA

Re: Problems with posting on TPF

Post by Glenn E. » 01:31 Wed 11 Dec 2013

benread wrote:
DRT wrote:Official classification: "User error".
In our office, we refer to this as a PICNIC issue - Problem In Chair, Not In Computer!
Also known as PEBKAC - Problem Exists Between Keyboard And Chair.
Glenn Elliott

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest